Računovodski in knjigovodski program

Računalniški računovodski program vsebuje več programov in modulov za vodenje kompletnega podjetja vključno z računovodstvom in knjigovodstvom.

 

Računovodski programi in moduli:

Uspešno poslovanje: vodenje zalog in fakturiranje, ponudbe - komerciala  in ostali dokumenti

Trgovinski program: izdaja blagajniških računov in zaključek blagajne, blagajniški dnevnik

Finance - glavna knjiga: dvostavno knjigovodstvo - knjiženje, obračun DDV, bilance, saldakonti, opomini, obračun obresti, uvoz knjiženje iz drugih digi programov

Plače - osebni dohodki: obračun plač in regresa in oddaja obrazcev, piprava in oddaja dohodnine in M4

Amortizacija - osnovna sredstva: obračun amortizacije, inventura osnovnih sredstev

Potni nalogi - obračun potnih nalogov in potnih stroškov na služeni poti: kilometrina, dnevnice

 

Zgoraj našteti programi za knjigovodstvo in računovodstvo se uporabljajo na enostaven način in medseboj podoben način. Če znamo uporabljati en program se hitro privadimo in naučimo uporabljati drugega. Vsi podatki se zbirajo oz. prenajšajo v računovodskem programu za finance - glavna knjiga s saldakonti.

Program za računovodstvo in knjigovodstvo

Računovodski program je dosegljiv tako z mrežnih računalnikov kot tudi od doma. Se pravi da program lahko uporabljate od doma preko internet povezave (zaželena ADSL internet povezava). Podatki o poslovanju podjetja so vseskozi dostopni in s tem lahko povečamo učinkovitost podjetja in zmanjšamo stroške.

Program za računovodstvo oz. program za knjigovodstvo nam omogoča enostavno vodenje podjetja od izdaje dokumentov do oddaje bilanc in dohodnine.

Reference in mnenja zadovoljnih uporabnikov.