poslovni programi

Program Uspešno poslovanje - fakturiranje, zaloge, predračuni, ponudbe, inventure, vodenje firmeDigi programi so enostavni za uporabo in vrhunski za vaše podjetje. Praktično ni omejitev pri količini podatkov in uporabnikov. Programi so med seboj povezani in se dopolnjujejo. Vsak program pa je sestavljen iz več modulov, ki se lahko omogočijo ali onemogočijo. Na začetku si lahko omislite enostavnejšo različico in si kasneje po potrebi dodate ostale module in programe.

Digi programi pokrivajo celotno vaše poslovanje: komerciala, fakturiranje, gostinsko poslovanje, obračun DDV, odprte postavke, opomini, obračun plač, plačila, potni nalogi in bilance. Še več, prilagojeni so določenim dejavnostim, da vam še dodano olajšajo delo in prihranijo čas.

Pri zniževanju stroškov v podjetju se pozanimajte za kombinacijo računovodstvo+programi in e-računovodstvo: www.digiracunovodja.si , andreja@digital-logic.si .

 

V primeru prehoda iz drugih programov na digi programe se vam po naročilu prenesejo nekateri podatki iz starih programov. Pri nekaterih strankah pa smo že prenašali celotno poslovanje: vsi šifranti in vsi dokumenti.

 

S strankami lahko sklenemo vzdrževalno pogodbo katera določa odzivni čas serviserjev za odpravo težav, pomoč pri delu in pravočasno nadgrajevanje programov z novimi različicami, ki vsebujejo zakonske spremembe in izboljšave v programu. Določeni maksimalni odzivni časi so od 4 ure do 3 delovne dni. Za zahtevne je na voljo tudi vzdrževanje 24/7 kar pomeni dostopnost za odpovedi programov: 24 ur na dan, vse dni v tednu.

 

Nekaj okvirnih številk od različnih uporabnikov digi programov za potrditev, da pri količini podatkov res ni meja:

  • 380.000 artiklov
  • 80.000 klientov
  • 100 skladišč
  • 500 gradbenih objektov
  • 30 hkratnih uporabnikov

 

Najpomembnejši programi

Uspešno poslovanje

Fakturiranje, zaloge, komerciala, ponudbe, računi

Blagajniško poslovanje

izdaja MP računov, zaključek blagajne, blagajniški dnevnik

Gostinsko poslovanje

izdaja računov po mizah, zaključek blagajne, zaloge, naročila kuhinji, različica na dotik ali navaden računalnik

Potni nalogi

obračun potnih stroškov, kilometrina, dnevnice

Proizvodnja-delovni nalogi

proizvodni delovni nalogi, obračun porabe materiala in časa, zaloga materiala in izdelkov, poraba materiala

Servis -servisni delovni nalogi

servisni DN, faktuiriranje, blagajna, zaloge, inventure

 

Reference in mnenje strank.